Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Το Επάγγελμα του Μάγειρα και θέματα Αγωγής Υγείας (με Εργαστήρια Μαγειρικής) - 19.03.2016, Βίλα Κούνδουρου




Στο πλαίσιο της βασικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε θέματα που αφορούν την Αγωγή Σταδιοδρομίας, πραγματοποιούνται εργαστήρια δημιουργικής μαγειρικής, με γενικότερη θεματική τη σύνδεση του επαγγέλματος του Μάγειρα με την Πρόληψη της Υγείας και τη Διατροφική Αγωγή.

Ημ/νία: 19.03.2016 || Τόπος: Βίλα Κούνδουρου || Ώρα: 09:30 - 13:30  [1ο μέρος: θεωρία / 2ο μέρος: εργαστήρια]

Όσοι θα συμμετέχουν, παρακαλώ, να πατήσουν εδώ

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 30 (15 ανά βαθμίδα εκπαίδευσης) / υπολείπονται λίγες θέσεις. Επιλέξιμοι Συμμετέχοντες: Εκπαιδευτικοί και Γονείς

Τί πρέπει να έχετε μαζί σας:


Φρούτα
Λαχανικά (μαρούλι, καρότο, ντομάτα, αγγούρι κτλπ)
Τυρί
Κράκερ
Ψωμί ολικής άλεσης
Γαλοπούλα
Ζαμπόν
Αυγό βραστό
και ότι άλλο υλικό θα προσφέρατε σε ένα παιδί
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ / 19.03.16


09:30 – 10:30 Παρουσίαση Εκπαιδευτικών Δομών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με θέμα τα Τουριστικά Επαγγέλματα και τη Μαγειρική Ομιλητές: Εκπρόσωποι από ΕΕΕΕΚ Χανίων, Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων)

10:30-10:50 Προσωπικές Εμπειρίες ενός επιτυχημένου Αρχιμάγειρα και Συζήτηση

10:50-11:10 Το Επάγγελμα του Αρχιμάγειρα και οι Προεκτάσεις του στο χώρο της Υγείας και της Ασθένειας Εκπρόσωπος από το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων

11:10-11:40 Βασικά θέματα Διατροφικής Συμπεριφοράς 1. Διατροφική Συμπεριφορά και Ρόλος Γονέα 2. Σημασία της Ισορροπημένης Διατροφής για την Ανάπτυξη του Παιδιού Λατζάκη Μαρία, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Msc

11:40-12:20 Διάλειμμα. Προετοιμασία Δεκατιανού Συντονιστής: Εκπρόσωπος από το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων

12:20-14:00 Εργαστήριο Εικαστικής Δημιουργίας με Πρώτη Ύλη τα Τρόφιμα Κουφός Γιάννης, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης